Producătorul german de electrocasnice de lux Miele se extinde în România

Producătorul german de electrocasnice de lux Miele se extinde în România
scris 18 sep 2019

Miele, producător german de electrocasnice de lux, își continuă strategia de extindere în România prin cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea, investiție de 100.000 euro. 

Noul showroom Miele din Oradea se alătură, astfel, celor două spații proprii din București, celui din Constanța, inaugurat în urmă cu 2 ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis în 2018.

Studiu ANPC: 22,78% dintre produsele analizate prezintă diferențe în România față de cele din Vest. Printre produsele vizate se află Freeway, Fanta și Milka CITEȘTE ȘI Studiu ANPC: 22,78% dintre produsele analizate prezintă diferențe în România față de cele din Vest. Printre produsele vizate se află Freeway, Fanta și Milka

Produsele Miele mai sunt vândute prin magazine deschise în regim de franciză în Sibiu, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în Austria, Cehia, China și România. Compania are în România o fabrică dezvoltată de la zero, în județul Brașov, pe care a inaugurat-o în 2009, în urma unei investiții de 24 de milioane de euro. În fabrica de la Brașov sunt produse componente electronice. În afară de unitatea din România, producătorul german mai are opt fabrici în Germania și câte o fabrică în Austria, Cehia și China.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania

Printre competitorii Miele pe piața electrocasnicelor de lux sunt Franke sau Hotpoint Ariston.

viewscnt
Afla mai multe despre
miele
electrocasnice de lux