Producătorul M&Ms, Snickers și Twix - amendat, după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată

Producătorul M&Ms, Snickers și Twix - amendat, după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată
scris 13 feb 2023

Autoritățile americane de reglementare în domeniul siguranței la locul de muncă au amendat o fabrică din Pennsylvania după ce doi muncitori au căzut într-o cuvă cu ciocolată și a trebuit să fie salvați, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fabrica Mars Wrigley din orașul Elizabethtown a fost amendată cu 14.500 de dolari de către Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă, scrie News.ro.

FOTO Lidl deschide în România cel mai mare depozit logistic CITEȘTE ȘI FOTO Lidl deschide în România cel mai mare depozit logistic

Muncitorii au căzut într-un rezervor de dozare - un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele - pentru ciocolata Dove, un brand vândut în SUA. În alte țări, Dove este vândută sub denumirea Galaxy.

Incidentul a avut loc în iunie 2022. Muncitorii erau colaboratori, care nu lucrau cu normă întreagă pentru fabrică. A fost nevoie să se facă o gaură în partea de jos a rezervorului parțial plin pentru a-i scoate afară. Pentru aceasta, peste 20 de salvatori au venit să acționeze, iar un muncitor a fost transportat la spital cu elicopterul.

Raportul autorității americane de reglementare cataloghează incidentul drept "grav". Muncitorii fuseseră angajați pentru a curăța rezervoarele și nu au primit o pregătire adecvată în materie de siguranță.

VIDEO Un restaurant croat oferă preparate gătite de un bucătar robotic CITEȘTE ȘI VIDEO Un restaurant croat oferă preparate gătite de un bucătar robotic

Un reprezentant al Mars Wrigley a salutat rezultatul investigației.

Mars și Wrigley - doi fabricanți americani de renume în domeniul dulciurilor, cu o vechime de peste un secol fiecare - au fuzionat în 2008.

Pe lângă Dove, compania produce mai multe dulciuri populare, precum M&Ms, Snickers și Twix.

viewscnt
Afla mai multe despre
m&ms
snickers