Profi a deschis 15 magazine în luna august, din care șase doar săptămâna aceasta

Profi a deschis 15 magazine în luna august, din care șase doar săptămâna aceasta
scris 26 aug 2016

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Enterprise Investors, a deschis joi șase magazine noi și a ajuns la o rețea de 436 unități la nivel național, targetul companiei fiind de 500 de magazine pănă la sfârșitul anului.

Numai în august, rețeaua Profi s-a extins cu 15 magazine.

“Toamna aduce un nou nivel al dinamismului privind expansiunea rețelei. Urmărim să fim prezenți în noi zone rurale, fără a neglija însă mediul urban. Echipele de dezvoltare a rețelei lucrează la aproape întreaga capacitate. În următoarea perioadă, vom întări acest segment astfel încât să ne atingem obiectivul de a depăși 100 de magazine pe an, pentru a acoperi cât mai multe zone din mediul rural și a ne întări poziția în anumite centre urbane. Planul nostru pentru acest an este să ajungem la 500 de unități operaționale și chiar să depăsim acest număr”, a declarat Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food.

Brandul de haine preferat al lui Băsescu, Paul & Shark, a tras obloanele magazinului de pe Calea Victoriei CITEȘTE ȘI Brandul de haine preferat al lui Băsescu, Paul & Shark, a tras obloanele magazinului de pe Calea Victoriei

Cele șase magazine au fost deschise la Nușfalău (jud. Sălaj), Sebeș (jud. Alba), Tălmaciu (jud. Sibiu), Teiuș (jud. Alba), Timișoara și Suceava.

În prezent, PROFI are peste 10.000 de angajați și numără 439 de unități în 212 localități, fiind rețeua de retail cu cea mai mare extindere geografică.

Pentru Profi, 2015 a fost cel mai bun an din istoria companiei, cu un profit net de 52,5 milioane lei (11,6 milioane euro), aproape dublu comparativ cu valoarea din 2014, la o cifră de afaceri cu 40% mai mare, de 2,54 miliarde lei (565 milioane euro).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
profi
magazine
enterprise investors
angajati