Profi rămâne pe primul loc ca acoperire în retail - încheie anul cu 1.404 de magazine

Profi rămâne pe primul loc ca acoperire în retail - încheie anul cu 1.404 de magazine
scris 18 dec 2020

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, care deține cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a deschis ultimele două magazine din acest an, în localitățile Fântânele și Rușii Munți, și încheie anul cu 1404 unități.

“Deși pandemia de Covid-19 a făcut ca acest al 20-lea an din existența Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim”, spune Pawel Musial, directorul general al rețelei. “Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine-concept din Ploiești și Craiova, ca să enumăr doar două din succesele noastre.”

INFOGRAFIC Piața vinului continuă trendul de scădere. Numărul de angajați este tot în scădere, mulți producători preferă să lucreze cu zilieri sau s-au automatizat CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Piața vinului continuă trendul de scădere. Numărul de angajați este tot în scădere, mulți producători preferă să lucreze cu zilieri sau s-au automatizat

Cu peste 21.000 de angajați și cu magazine în 634 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România. 

Fondul de investiții Mid Europa, proprietar al operatorului de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat rețeaua de magazine Profi în noiembrie 2016 cu 533 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc, anunțată atunci în premieră de Profit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
mid europa