Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România

Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2020

Retailerul polonez de încălțăminte CCC Group, noul proprietar al lanțului de magazine CCC din România operate anterior în franciză de Peeraj Brands International, care deține în România o rețea de 76 de magazine, va deschide spre finalul anului viitor un magazin de 800 metri pătrați, în Colosseum Mall, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul polonez, printre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, prezent cu circa 1.200 de magazine în 19 țări, a finalizat, în primăvara anului 2018, preluarea magazinelor CCC de la Peeraj în schimbul sumei de 33 milioane de euro.

elefant.ro introduce livrarea prin easybox, printr-un parteneriat cu Sameday CITEȘTE ȘI elefant.ro introduce livrarea prin easybox, printr-un parteneriat cu Sameday

CCC a fost fondată în 1996 de antreprenorul polonez Dariusz Milek, poreclit “Regele pantofilor”. Compania a atins pragul de 1 milion de pantofi fabricați în 2005, iar cinci ani mai târziu a raportat primul miliard de zloți din vânzări. CCC s-a listat la bursa din Varșovia în 2004.

Cel mai mare acționar al companiei, cu o participație de 26,9%, este Milek Dariusz, creditat de Forbes cu o avere de 1 miliard de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ccc
pantofi