Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România

Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2021

Retailerul polonez de încălțăminte CCC Group, noul proprietar al lanțului de magazine CCC din România operate anterior în franciză de Peeraj Brands International, deschide un nou magazin, al 78-lea, în Mediaș, în centrul comercial Mediaș Shopping Park.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Grupul polonez, printre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, prezent cu circa 1.200 de magazine în 19 țări, a finalizat, în primăvara anului 2018, preluarea magazinelor CCC de la Peeraj în schimbul sumei de 33 milioane de euro.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

CCC, retailerul polonez de încălțăminte și accesorii, a intrat pe piața din România în 2012 prin intermediul unui francizor, iar după 6 ani compania mamă a decis să cumpere toate magazinele existente la momentul achiziției, în aprilie 2018.

CCC a fost fondată în 1996 de antreprenorul polonez Dariusz Milek, poreclit “Regele pantofilor”. Compania a atins pragul de 1 milion de pantofi fabricați în 2005, iar cinci ani mai târziu a raportat primul miliard de zloți din vânzări. CCC s-a listat la bursa din Varșovia în 2004.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Cel mai mare acționar al companiei, cu o participație de 26,9%, este Milek Dariusz, creditat de Forbes cu o avere de 1 miliard de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ccc
pantofi