Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin se extinde în Brașov și deschide un magazin în locul Praktiker

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin se extinde în Brașov și deschide un magazin în locul Praktiker
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2020

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin își continuă expansiunea pe piața locală și achiziționează de la Mitiska, investitor belgian specializat în dezvoltarea și administrarea de parcuri de retail, fostul spațiu din Brașov al Praktiker.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietatea este compusă dintr-o clădire de circa 7.500 metri pătrați și un teren de aproximativ 2 hectare.

Retailerul britanic Debenhams, în pragul falimentului, a primit o nouă ofertă de preluare. Tranzacția ar putea salva o parte din cele 12.000 de locuri de muncă ale companiei CITEȘTE ȘI Retailerul britanic Debenhams, în pragul falimentului, a primit o nouă ofertă de preluare. Tranzacția ar putea salva o parte din cele 12.000 de locuri de muncă ale companiei

Cu o rețea formată din 18 magazine și peste 2.500 de angajați, Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari și mai dinamici jucători din piață locală de bricolaj.

Retailerul este prezent în Brașov printr-un magazin situat în zona de nord a orașului, iar prin deschiderea celui de-al doilea magazin în proprietatea recent achiziționată, Leroy Merlin își va putea deservi mai ușor clienții din zona de sud a orașului, precum și pe cei din stațiunile de pe Valea Prahovei.

Leroy Merlin, parte a grupului ADEO, deține peste 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. 

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
praktiker