Retailerul german de fashion Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin al rețelei din România

Retailerul german de fashion Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin al rețelei din România
scris 27 sep 2017

Retailerul german de fashion Peek & Cloppenburg deschide la jumătatea săptămânii viitoare magazinul din AFI Cotroceni, București, cel mai mare al rețelei din România, cu o suprafață de 5.200 metri pătrați, dispusă pe două etaje.

Peek&Cloppenburg, cu sediile în Dusseldorf și Viena, pe piață din 1907, este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de fashion, cu o rețea de peste 68 de magazine în Germania și alte 50 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est.

Retailerul a intrat în România în 2008 și operează în prezent 5 magazine, dintre care 3 în București, în Băneasa Shopping City, Mega Mall și Promenada Mall, și câte 1 în Constanța, în Maritimo Shopping Center, și în Shopping City Timișoara.

FOTO Sun Plaza a încheiat a doua fază de reconfigurare, punând pe piață o noua zonă comercială, cu 25 de magazine CITEȘTE ȘI FOTO Sun Plaza a încheiat a doua fază de reconfigurare, punând pe piață o noua zonă comercială, cu 25 de magazine

Portofoliul Peek&Cloppenburg include circa 500 de branduri, printre care Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review.

Cu 190 de angajați, compania germană a avut anul trecut în România afaceri de 208,8 milioane lei și un profit net 29,4 milioane lei.

În acest an, AFI Cotroceni a finalizat lucrările de expansiune, prin care va adăuga suprafeței închiriabile 6.800 de metri pătrați, ajungând astfel la o suprafață totală de aproximativ 90.000 metri pătrați. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
peek&cloppenburg
magazin