Retailerul român PPT - puternic declin al profitului

Retailerul român PPT - puternic declin al profitului
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 7 iun 2019

Retailerul român de îmbrăcăminte și încălțăminte PPT - Prețuri Pentru Tine, cel mai mare discounter românesc de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru modă de zi cu zi, și-a majorat afacerile anul trecut, dar a suferit un puternic declin al profitului, pe fondul unor cheltuieli în creștere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cifra de afaceri a crescut de la 183,6 milioane lei la 185,3 milioane lei, dar profitul net a scăzut de la 10,5 milioane lei la 1,8 milioane lei. Aceasta în contextul în care veniturile au urcat de la 190,7 milioane lei (în anul precedent) la 196,4 milioane lei, în timp ce cheltuielile au crescut de la 177,4 milioane lei la 193 milioane lei.

Profit.ro a anunțat la începutul acestui an că polonezul Lech Przemieniecki, CEO pentru 5 ani al retailerului cu discount de îmbrăcăminte TXM Textilmarket, instalat de 1 an ca CEO al PPT, a fost revocat din postul de administrator al companiei.

VIDEO&FOTO De ce a căzut lanțul de restaurante al celebrului chef britanic Jamie Oliver CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO De ce a căzut lanțul de restaurante al celebrului chef britanic Jamie Oliver

În vara anului trecut, PPT anunța că vizează dezvoltarea rapidă a zonei de cumpărături online și își întărește echipa cu Monica Ciolănel, anterior Marketplace Manager și International Marketplace Development Manager la eMAG.

Preferințele românilor în materie de băuturi răcoritoare. Companiile - ridicate de investiții în publicitate. Piața va depăși în acest an 6 miliarde de lei CITEȘTE ȘI Preferințele românilor în materie de băuturi răcoritoare. Companiile - ridicate de investiții în publicitate. Piața va depăși în acest an 6 miliarde de lei

Prognoza pentru 2018 a retailerului de îmbrăcăminte și încălțăminte era o creștere rapidă, de peste 10 ori, a nivelului actual de achiziții prin E-commerce, care să asigure o cotă de piață relevanță pentru PPT.

Cu o experiență de 13 ani pe piață și o prezență în trei țări, PPT Prețuri Pentru Ține este cel mai mare discounter românesc de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru modă de zi cu zi. Cu peste 190 de magazine în România, Republica Moldova și Bulgaria și două magazine online www.ppt.ro și www.ppt.bg, PPT Prețuri Pentru Ține le vinde clienților săi produse vestimentare la prețuri accesibile, în magazine de proximitate în orașele mici și medii.

viewscnt
Afla mai multe despre
ppt
monica ciolnel
emag