FOTO Unitatea militară unde a fost executat Ceaușescu, transformată în mall. Lucrările au început

FOTO Unitatea militară unde a fost executat Ceaușescu, transformată în mall. Lucrările au început
scris 24 mai 2019

Investitorul sud-african Prime Kapital, înființat în urmă cu doi ani de fondatorii celui mai mare investitor imobiliar din țară, a început lucrările la Dâmbovița Mall din Târgoviște, ce va fi construit în locul unității militare unde a fost executat cuplul Ceaușescu. Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de circa 50 milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

În noiembrie 2017, Prime Kapital a câștigat licitația publică pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial pe o suprafața de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării, unde a fost executat cuplul Ceaușescu.

Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33.000 metri pătrați și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii.

„Oferta de produse și servicii va fi acoperită de peste 150 de magazine, printre care Carrefour, Hervis, Deichmann, New Yorker, Sportisimo, CCC, Pepco, Altex și altele. Cele șase săli de cinema și zonele conexe vor fi administrate de Cinema City. Până în prezent avem un grad de închiriere de peste 80% și vom oferi spații unice de petrecere a timpului liber, de agrement și de relaxare la deschiderea oficială, în 2020”, a declarat Ioana Vlad, Leasing Manager în cadrul Prime Kapital.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați belgieni, proprietarul Alinso, vrea să cumpere sau să dezvolte clădiri de birouri în București CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați belgieni, proprietarul Alinso, vrea să cumpere sau să dezvolte clădiri de birouri în București

Recent, Prime Kapital și-a extins până în 2023 parteneriatul cu investitorul sud-african MAS Real Estate și are în dezvoltare zece proiecte în România în valoare de 738 milioane euro. Prime Kapital este fondată de Martin Slabbert și Victor Semionov, care au pus și bazele NEPI.

Compania a lansat luna trecută proiectul de construcție a unui ansamblu de birouri și apartamente pe fostul amplasament al uzinei Teba din Iași, a cărui preluare a fost anunțată în premieră de Profit.ro în toamna anului trecut, prezentând proiectul, evaluat la circa 200 milioane euro, drept cea mai mare investiție imobiliară din zona Moldovei.

viewscnt
Afla mai multe despre
dambovita mall
ceausescu
prime kapital