Retailerul suedez de mobilă Ikea instalează un nou CEO pentru afacerile din România

Retailerul suedez de mobilă Ikea instalează un nou CEO pentru afacerile din România

Sara Del Fabbro

scris 10 iun 2019

Retailerul suedez de mobilă Ikea a instalat un nou CEO al IKEA South East Europe, care gestionează afacerile din România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina, Sara Del Fabbro, angajată de 20 de ani a Ikea, urmând astfel să conducă și business-ul din România.

 

Stefan Vanoverbeke, cel care a ocupat anterior poziția de CEO al IKEA în regiune, a acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, în luna aprilie a acestui an devenind Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group pentru zece piețe internaționale. 

CONFIRMARE Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, preiau Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, preiau Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol

Începând cu 1999, Del Fabbro a lucrat în magazinul din Bologna, iar in 2014 a devenit Deputy Store Manager în magazinul din Torino. Doi ani mai târziu a preluat conducerea magazinului Milano San Giuliano. În septembrie 2017, Sara a devenit Deputy CEO al IKEA Italia. 

Primul magazin Ikea din România a fost deschis pe 21 martie 2007. Lucrările la al doilea magazin IKEA din București, de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, construcție realizată de Bog`Art și indicată drept cel mai mare magazin al retailerului suedez din Europa de Sud-Est, au fost încheiate de ceva timp, însă IKEA a tot amânat momentul deschiderii, inițial programat pentru vara anului trecut. Ultimele date relevă că magazinul va fi deschis în zilele următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea south east europe
sara del fabbro