Rețeaua LaDoiPași a ajuns la peste 800 de magazine

Rețeaua LaDoiPași a ajuns la peste 800 de magazine
scris 16 apr 2019

Rețeaua de francize soft LaDoiPași, dezvoltată de retailerul Metro Cash & Carry, a ajuns la 820 de magazine și țintește un număr de 1.100 până la finalul anului.

În prezent, rețeaua este răspândită pe întreg teritorul țării, cu 40% din magazinele LaDoiPași poziționate în sudul țării, 30% în nord, respectiv 30% în vest. Retailerul urmărește expansiunea în comunitățile din întreaga țară, atât urban, cât și rural.

România - printre țările cele mai afectate de amenințarea informatică a momentului CITEȘTE ȘI România - printre țările cele mai afectate de amenințarea informatică a momentului

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către Metro Cash & Carry România.

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajați la nivel mondial. În anul financiar 2016-2017, Metro a înregistrat vânzări de aproximativ 37 miliarde euro.

Metro  Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuție, în București.

Distribuția națională a magazinelor Metro România este următoarea: 5 centre în București, câte 2 centre în Brașov, Constanța, Timișoara și câte un centru în fiecare din următoarele orașe: Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ladoipasi
metro