Rețeaua LaDoiPași a ajuns la peste 800 de magazine

Rețeaua LaDoiPași a ajuns la peste 800 de magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2019

Rețeaua de francize soft LaDoiPași, dezvoltată de retailerul Metro Cash & Carry, a ajuns la 820 de magazine și țintește un număr de 1.100 până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, rețeaua este răspândită pe întreg teritorul țării, cu 40% din magazinele LaDoiPași poziționate în sudul țării, 30% în nord, respectiv 30% în vest. Retailerul urmărește expansiunea în comunitățile din întreaga țară, atât urban, cât și rural.

România - printre țările cele mai afectate de amenințarea informatică a momentului CITEȘTE ȘI România - printre țările cele mai afectate de amenințarea informatică a momentului

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către Metro Cash & Carry România.

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajați la nivel mondial. În anul financiar 2016-2017, Metro a înregistrat vânzări de aproximativ 37 miliarde euro.

Metro  Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuție, în București.

Distribuția națională a magazinelor Metro România este următoarea: 5 centre în București, câte 2 centre în Brașov, Constanța, Timișoara și câte un centru în fiecare din următoarele orașe: Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ladoipasi
metro