Disneyland Paris interzice paiele din plastic

Disneyland Paris interzice paiele din plastic
scris 15 apr 2019

Disneyland Paris a anunțat luni mai multe inițiative pentru a-și limita impactul asupra mediului, evocând o taxă de "valorificare" a deșeurilor și interzicând, începând de joi, paiele din plastic în perimetrul acestui parc de distracții, care primește aproximativ 15 milioane de vizitatori în fiecare an, informează AFP.

Începând de joi, Euro Disney, compania care administrează Disneyland Paris și filială a grupului american The Walt Disney Company, va înlocui paiele din plastic cu paie din hârtie 100% biodegradabile, "distribuite vizitatorilor la cerere" și produse în Franța, scrie Agerpres.

Combinatul Siderurgic Galați vrea să angajeze peste 200 de ucenici CITEȘTE ȘI Combinatul Siderurgic Galați vrea să angajeze peste 200 de ucenici

Parlamentul European a fixat pentru anul 2021 sfârșitul comercializării în cadrul Uniunii Europene a produselor din plastic de unică folosință.

Disneyland Paris a anunțat, de asemenea, că începând de săptămâna viitoare "pungile din plastic acordate sistematic la casele de marcat" în timpul cumpărăturilor vor fi înlocuite cu pungi "fabricate în procent de 80% din material plastic reciclat", vândute cu prețuri cuprinse între 1 euro și 2 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
disneyland paris
paie de plastic