Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea

Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2020

Lanțul de cafenele Ted's Coffee, controlat de Vasile Andreică, își continuă procesul de creștere organică și estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, în avans cu 43% față de anul trecut. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua va ajunge până la finele anului la 40 spații la nivel național. De la începutul anului, TED'S Coffee Co a deschis trei noi cafenele, două în București și una în Galați.

iHunt, producător român de telefoane mobile, a închis 2019 cu afaceri în creștere ușoară. Coronavirisul a întărit poziția concurențială a companiei CITEȘTE ȘI iHunt, producător român de telefoane mobile, a închis 2019 cu afaceri în creștere ușoară. Coronavirisul a întărit poziția concurențială a companiei

Din totalul de 40 de spații la care rețeaua Ted's Coffee Co va ajunge până la finele acestui an, 20 vor fi în sistem de franciză.

Ted's Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri și stradal.

viewscnt
Afla mai multe despre
ted's coffee
vasile andreica
cafenele