Salad Box a ajuns la afaceri de 22 de milioane de euro în 2016 și vrea să se extindă în 2017

Salad Box a ajuns la afaceri de 22 de milioane de euro în 2016 și vrea să se extindă în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2017

Salad Box, un lanț românesc de restaurante specializat în vânzarea de salate, a ajuns anul trecut la afaceri de 22 de milioane de euro și mizează pe extindere în acest an, a anunțat marți fondatorul companiei, Dan Isai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Rețeaua Salad Box a ajuns la 50 de restaurante în România, din care 70% sunt în sistem de franciză, iar ținta patronului este sa ajungă la 70 de unități în România.

Salad Box s-a extins pe plan international, iar planurile pentru acest an implică deschiderea a trei noi restaurante în Ungaria, unde lanțul va ajunge la 10 unități, și deschiderea de noi restaurante în Miami sau Londra.

“Salate erau și până acum. Conceptul contează. Sincronizarea a fost importantă. Am început în provincie și am intrat și în București. (...) Vineri deschidem în Londra. Ne-am extins pentru că este important să te extinzi”, a spus Isai, în cadrul evenimentului dedicat pieței imobiliare si de construcții “Reconstruct”, organizat de Wall-street.ro.

Britanicii de la Alison Hayes, care produc în România haine pentru retaileri internaționali, închid fabrica din Urziceni din cauza costurilor CITEȘTE ȘI Britanicii de la Alison Hayes, care produc în România haine pentru retaileri internaționali, închid fabrica din Urziceni din cauza costurilor

În România, Salad Box vinde o salată cu 4-5 euro, în timp ce în Anglia prețul este de  7 lire sterline, însă și costurile pentru chirii sunt mult mai mari.

Dan Isai este un tânăr antreprenor, în vârstă de 30 de ani, care a fondat Salad Box în Cluj în 2012, împreună cu patru prieteni.

viewscnt
Afla mai multe despre
salad box
dan isai