Sărbători de poveste la SensoDays – cadouri potrivite pentru întreaga familie

Sărbători de poveste la SensoDays – cadouri potrivite pentru întreaga familie
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 dec 2021

Știm deja, decembrie este luna cadourilor, a magiei, a acelor gesturi aparent neînsemnate, dar care ne umplu inima de bucurie. În vâltoarea ultimelor pregătiri și a emoțiilor “de sezon”, alegerea celor mai potrivite cadouri este unul dintre obiectivele de top din lista noastră de “must do”. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Spiritul Crăciunului se simte cel mai bine la SensoDays

Pentru că acum avem o lista lunga de bifat până vine Mosu’ și, între timp, trebuie să te bucuri și tu de atmosfera de sărbătoare, citește mai jos un scurt ghid de cadouri de Craciun recomandat de SensoDays. Un ghid plin de farmec, dar totodată practic și eficient, cu ajutorul căruia vei găsi rapid cele mai frumoase daruri pentru tine, pentru familie, prieteni și toți cei dragi.

Villeroy & Boch: de la decorațiuni de efect până la piese premium pentru masa festivă

Simte din nou atmosfera specială a Sărbătorilor din copilărie cu ajutorul produselor Villeroy & Boch. Sunt elegante și de mare efect în această perioadă a anului, dar și practice, perfecte pentru masa festivă. Îmbracă-ți căminul în decorațiuni inedite sau oferă-le celor dragi un strop din această magie cu produsele Villeroy & Boch.

  • Decorațiunile Villeroy & Boch scriu cel mai frumos povestea Crăciunului

Un glob magic cu zăpadă care să ne readucă iernile de altădată, un globuleț colorat, o căsuță de turtă dulce sau un Moș Crăciun cu sacul plin – toate pot fi potrivite atât pentru un cadou special, cât și pentru a întregi atmosfera de poveste a casei tale.

  • Seri de tihnă, cu miros de portocală și scorțișoară cu seturile de căni și cești Villeroy & Boch

O ciocolată caldă cu frișcă din belșug sau un ceai fierbinte, asezonat cu feliuțe de portocală și un strop de scorțișoară – savurează băutura preferată în cănile sau ceștile de la Villeroy & Boch. Perfecte pentru cadourile de sub brad, aceste seturi vin într-o mulțime de modele și forme, astfel încât să satisfacă chiar și cel mai pretențios cumpărător.

  • Masa de Crăciun cu preparate tradiționale, un pahar de vin bun și povești de mult uitate

Fie că ai planificat deja o mică petrecere de Crăciun, fie că te gândești la un cadou special pentru acest moment al Sărbătorilor de iarnă, Villeroy & Boch are soluțiile perfecte pentru tine. Seturile de fafurii în modele tematice, bolurile, platourile și tăvile, ca de altfel toate celelalte piese pentru servirea mesei sunt elegante, versatile și vor fi cu siguranță “piesele de rezistență” ale mesei de Crăciun.

Zwiesel, LSA International și Kartell perfecte și ele pentru desaga Moșului

Recomandările SensoDays nu se opresc aici. Potrivite pentru cadourile de Crăciun sunt și produsele premium de la Zwiesel, LSA International și Kartell. Descoperă-le pe toate și decide care merg către prietenii buni și pe care ți le faci chiar ție cadou.

  • Savurează cel mai bun vin în pahare Zwiesel

Elegante, inovative, clasice, dar cu un twist modern, realizate din cristal tritan, un material care nu este toxic, paharele Zwiesel vor da o notă aparte oricărei mese festive.  Vin alb, roșu sau roze – tu alegi, gustul lor va fi la fel de savuros într-un pahar Zwiesel.

  • Sticlaria design  LSA International dau o notă de nonconformism frumos mesei tale de sărbătoare

Un cocktail exotic, un cognac cu tradiție sau un vin roșu pot fi servite și în pahare ceva mai speciale, moderne, cu o frumoasă tentă de nonconformism. În forme și culori aparte, produsele LSA International sunt preferate de mulți în această perioadă a anului atât pentru cadouri, cât și pentru propria masa festivă.

Sărbători de poveste la SensoDays – cadouri potrivite pentru întreaga familie

  • Să fie lumină cu un corp de iluminat de la Kartell!

Dacă vrei să ieși un pic din tipare și să îți surprinzi prietenii cu un cadou ceva mai inedit, optează pentru un corp de iluminat Kartell. Realizate din materiale speciale, după o tehnică specială, în culori diverse și oferind un interesant joc de lumini-umbre, veiozele si lampadarele Kartell adaugă un strop de magie Sărbătorii Crăciunului.

Sărbători de poveste la SensoDays – cadouri potrivite pentru întreaga familie

Oferă cadou un produs Maison Berger sau îmbracă-ți casa într-un astfel de parfum

Mirosurile sunt cele care ne trezesc cel mai bine simțurile, cele care ne introduc cel mai ușor în atmosfera de sărbătoare. Pe SensoDays, ai o mulțime de parfumuri de la Maison Berger, de la arome exotice până la cele specifice anotimpului în care ne aflăm. Așadar, și această variantă ar fi una perfectă pentru cadourile de Crăciun.

Moș Crăciun și SensoDays sunt parteneri de încredere alege și tu servicii premium!

Serviciile SensoDays sunt preferate de o mulțime de clienți, inclusiv de Moș Crăciun. Nu de alta, dar livrarea pentru București și Ilfov se face chiar în aceeași zi, celelalte produse ajung rapid în țară prin curier, produsele vin bine ambalate, iar la livrare poți face o verificare pe loc, astfel încât să te asiguri că totul este în ordine.

Așadar, alege și tu produsele preferate și oferă-le tuturor celor dragi. Poți face asta intrând pe site sau vizitându-ne în showroom-ul SensoDays Băneasa, strada Bilciurești 20-22.

Pentru că Moșul trebuie să treacă pe la multe persoane într-un timp atât de scurt, îți recomandăm să îți faci cumpărăturile încă de pe-acum, astfel încât să nu se epuizeze stocurile cu produsele potrivite pentru Sărbători.

În fiecare iarnă, dar nu numai, SensoDays este alături de clienții săi fideli. Prezent în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, acest brand de top în domeniul Home Déco vine periodic cu colecții noi ale celor mai cunoscuți designeri și piese premium, de lux, care își găsesc mereu drumul spre cele mai potrivite case.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
cadouri