Serviciul de cumpărături online cora.ro, lansat și la Cluj-Napoca

Serviciul de cumpărături online cora.ro, lansat și la Cluj-Napoca
scris 30 mai 2017

Începând cu 30 mai 2017, serviciul de cumpărături online cora.ro este disponibil clujenilor, pentru care sunt listate zeci de mii de articole.

„Magazinul virtual cora.ro se bucură de succes. Am lansat acest serviciu la București și îl extindem, așa cum am promis, în toată rețeaua. Astăzi este rândul clujenilor să experimenteze comerțul online. Ne așteptăm în continuare clienții în magazin, însă ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor în acele momente în care au nevoie de mai mult timp. Astfel, noi putem să pregătim  comanda și să o livrăm acolo unde au nevoie. Clienții noștri ne pot transmite o comandă de acasă, de la birou sau din drumurile lor prin oraș. Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni întreprinzători. Orașul se dezvoltă rapid, era firesc să lansăm cora.ro și aici. Mă bucur, în plus, că pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru cora la Cluj-Napoca”, a spus Thierry Destailleur, director general cora România.

Comanda la domiciliu este livrată în schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face în Cluj și în localitățile Borhanci, Făget, Sânnicoară, Apahida, Luna de Sus, Florești, Tăuți, Gilău, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu.

Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro CITEȘTE ȘI Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro

cora România este parte a grupului Louis Delhaize și este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cora
cumparaturi online