Spectralcom se extinde cu un nou magazin, dar în carantină. “Suntem dezamăgiți. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată.”

Spectralcom se extinde cu un nou magazin, dar în carantină. “Suntem dezamăgiți. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2020

Producătorul de mobilă Spectralcom, care deține o fabrică în județul Vaslui, a lansat a treia franciză Spectral Mobilă din acest an, în Slobozia, al al 12-lea magazin Spectral Mobilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Spațiul în care va funcționa magazinul din Slobozia are o suprafață de 250 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

Creatorul vaccinului BioNTech/ Pfizer anunță - când va reveni viața la normal și cum va fi administrat vaccinul CITEȘTE ȘI Creatorul vaccinului BioNTech/ Pfizer anunță - când va reveni viața la normal și cum va fi administrat vaccinul

“Suntem bucuroși că am reușit să ne atingem targetul de trei deschideri în 2020, dar totodată suntem dezamăgiți că deschiderea a avut loc la trei zile după intrarea în carantină a orașului Slobozia. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată, și anume să deschidem un magazin într-unul dintre puținele orașe carantinate. Bineînțeles că sănătatea noastră și a celor din jurul nostru este prioritară și suntem optimiști că ne vom atinge estimatele de vânzări imediat după ieșirea din carantină a orașului Slobozia. Sperăm ca 2021 să fie anul în care pandemia va fi stopată și să deschidem în condiții normale alte trei sau patru magazine Spectral Mobilă”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 5 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Pitești, Slatina,Târgu Jiu și Slobozia și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creștere cu 12% față de cea din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral
mobila
slatina