Sphera Franchise Group continuă extinderea rețelei KFC la nivel internațional

Sphera Franchise Group continuă extinderea rețelei KFC la nivel internațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2020

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, se extinde cu o nouă unitate în Italia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

KFC deține 17 locații în Italia și acoperă zone importante de tranzit precum Trivenetto și Piemont. În ultimii trei ani de când Grupul a intrat pe piața internațională, Italia a reprezentat o sferă centrală de interes la nivel de business, prin prisma numeroaselor oportunități oferite – există o cerere ridicată din partea consumatorilor, restaurantele sunt intens traficate, fiind amplasate în zone strategice.  Noua locație este prima din regiunea Apulia/Puglia și se află în proximitatea Bari – Stazione Centrale. Inaugurarea KFC Bari Centrale face parte din strategia de expansiune a Sphera Franchise Group în zone intens accesate atât de localnici, cât și de turiști, marcând cea de-a cincea colaborare cu Grandi Stazioni S.p.A, compania care administrează principalele gări din Italia.

Vânzări în scădere pentru McDonald’s la nivel global. 96% din restaurante funcționează cu drive-thru, comenzi sau cu o capacitate redusă CITEȘTE ȘI Vânzări în scădere pentru McDonald’s la nivel global. 96% din restaurante funcționează cu drive-thru, comenzi sau cu o capacitate redusă

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
restaurant
italia