Stanciu, eMAG: Ne dorim să ne listăm

Stanciu, eMAG: Ne dorim să ne listăm
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 mai 2019

Cel mai mare retailer online local, eMAG, ar putea fi listat la bursă în următorii ani, dar nu există un proiect concret pentru următorii doi ani, a declarat Iulian Stanciu, acționar al Dante International, compania care administrează eMAG.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

"Ne dorim să ne listăm, dar n-avem construit un proiect concret în acest sens în următorii doi ani", a spus Stanciu.

UiPath se pregătește să devină decacorn și intră în Franța. \ CITEȘTE ȘI UiPath se pregătește să devină decacorn și intră în Franța. "România nu e bună pentru o pornire, piața este mică, oamenilor nu le plac riscurile și preferă să rămână în job-uri confortabile..."

Întrebat de sursele de finanțare a investițiilor, care anul trecut au atins 141 milioane de euro, Stanciu a spus că banii vin din profitul obținut în România, un împrumut bancar, care a finanțat depozitul din zona Dragomirești și grupul Naspers, care a investit în dezvoltarea eMAG circa 250 milioane de dolari.

"Pentru următorii 5 ani ne propunem un buget de investiții de pesre 150 milioane de euro", a mai spus reprezentantul eMAG.

Dante International este controlată grupul sud-african Naspers, prin MIH B2C Holdings BV - 80,11% și Iualian Stanciu - 19,89%, potrivit www.termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
listare
bursa
investitii