Startup-ul ceh Glami - creștere de 125% a veniturilor în România

Startup-ul ceh Glami - creștere de 125% a veniturilor în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2020

Startup-ul ceh Glami, prezent pe piața din România din 2017, a înregistrat o creștere de 125% a veniturilor la sfârșitul anului 2019 pe piața locală, România trecând pe locul 2 în topul celor 15 țări în care este prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul acesta, Glami țintește o creștere anuală de peste 45% în venituri pentru parteneri, comparativ cu anul anterior. 

Tranzacție: După mai mult de 1 an, Iulian Stanciu, CEO eMag, iese din acționariatul PC Garage CITEȘTE ȘI Tranzacție: După mai mult de 1 an, Iulian Stanciu, CEO eMag, iese din acționariatul PC Garage

Până la sfârșitul anului 2019, glami.ro a adus venituri de peste 160 de milioane de lei partenerilor de pe piața locală, potențate și de vânzările din perioada sărbătorilor de iarnă 2019, cu 60% mai mari față de 2018.

GlamiI are la acest moment circa 250 de parteneri activi înregistrați pe platformă și un milion de produse listate, de la 25 de magazine partenere la data lansării, în iunie 2017.

Numărul comenzilor online de mâncare pe platforma foodpanda a crescut de 4 ori în 2019. Cele mai populare preparate CITEȘTE ȘI Numărul comenzilor online de mâncare pe platforma foodpanda a crescut de 4 ori în 2019. Cele mai populare preparate

Până la sfârșitul primului trimestru al acestui an va fi dată spre folosință utilizatorilor funcția Glami reviews, iar update-uri la nivelul platformei, precum video-uri de prezentare în stil augmented reality (AR), pe lângă tool-urile de inteligență artificială (AI) deja utilizate, sunt luate în calcul de echipa de dezvoltatori.

Între 2015 și 2018, Glami a înregistrat o creștere a veniturilor de 820%.

viewscnt
Afla mai multe despre
glami
start-up
magazine partenere