Superfood Company, importator și distribuitor de produse pentru copii, mizează pe creșterea PIB și a consumului

Superfood Company, importator și distribuitor de produse pentru copii, mizează pe creșterea PIB și a consumului
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2018

Superfood Company, importator și distribuitor de produse pentru copii cu vârsta până la 3 ani, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de circa 21 milioane de euro (97 milioane lei), în creștere cu aproape 10% față de 2016, când au fost raportate vânzări de 88 milioane lei (peste 19 milioane euro).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru 2018 este prognozată o cifră de afaceri de circa 22,5 milioane euro (105 milioane lei), pe fondul tendinței de creștere a consumului pe acest segment.

Compania are o experiență de 25 de ani pe această nișă.

Salad Box și-a lansat propria platformă de livrări CITEȘTE ȘI Salad Box și-a lansat propria platformă de livrări

Piața produselor de îngrijire pentru copii cu vârste până în 3 ani va continua să crească ușor și în 2018. Potrivit estimărilor reprezentanților Superfood Company, în 2017, alimentele pentru copii, produsele pentru îngrijirea sugarului, gama produselor de puericultură mică și mare și produsele destinate proaspetelor mame au înregistrat vânzări mai mari față de anul precedent, tendință care va continua și acest an.

“În 2018 este așteptată majorarea Produsului Intern Brut la nivel mondial, mai mult decât în anii precedenți. Acest fapt va avea drept consecință tendința ascendentă a consumului. Noi am avut un ritm de dezvoltare puțin peste nivelul pieței, astfel că am reușit să creștem cota de piață pentru mai multe dintre gamele noastre. În prezent, suntem într-un proces accelerat de maturizare pentru multe dintre produsele pe care le avem în portofoliu”, a declarat Daniel Dărăban, Director General al Superfood Company.

În acest moment, Superfood Company are un portofoliu dedicat nou-născuților, sugarilor și copiilor cu vârsta până în trei ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
superfood company
copii