Complet Electro Serv, producătorul de echipamente IT&C al grupului Altex, are un nou CEO

Complet Electro Serv, producătorul de echipamente IT&C al grupului Altex, are un nou CEO

Cristian Laza

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2018

Cristian Laza a fost numit CEO al Complet Electro Serv, producător și distribuitor de echipamente electro-IT, parte a grupului Altex România deținut de antreprenorul Dan Ostahie, urrmând a coordona activitățile și relația cu partenerii companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Anterior acestei numiri, Cristian Laza a fost 10 ani Director de Achiziții în cadrul Altex România și are o experiență de peste 20 de ani în acest grup de companii. 

Complet Electro Serv (CES) este o companie românească înființată în 1991, cu activitatea inițială de service specializat în electrotehnică. În prezent, CES este unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din România.

Orange România: afaceri de 280 milioane de euro în T4 și de 1 miliard de euro în 2017. Numărul de clienți a ajuns la 10,6 milioane CITEȘTE ȘI Orange România: afaceri de 280 milioane de euro în T4 și de 1 miliard de euro în 2017. Numărul de clienți a ajuns la 10,6 milioane

Acționarul majoritar este omul de afaceri Dan Ostahie, care deține și rețelele de magazine Altex și Media Galaxy. 

Complet Electro Serv a consemnat în 2016 o cifră de afaceri de 264,99 milioane de lei, în creștere cu 84,5% față de 2015,  iar profitul net al companiei a urcat cu 41,9%, la 3,64 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
complet electro serv
altex
cristian laza