Transformă toamna în sursa ta de inspirație pentru ACASĂ cu propunerile SENSODAYS

Transformă toamna în sursa ta de inspirație pentru ACASĂ cu propunerile SENSODAYS
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 nov 2021

Bucură-te de toamnă și transformă acest anotimp minunat în sursa ta de inspirație pentru ACASĂ. Sărbătorește-i culorile și simte-i vibrațiile de confort cu propunerile SENSODAYS. Pentru că la SENSODAYS celebrăm orice pretext de a ne simți bine ACASĂ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Știm că toamna vine cu dorința de a petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, într-un cadru intim și reconfortant. E un moment perfect de a întâmpina schimbarea sezonului cu cateva achiziții pentru casă.

Așadar, printre nuanțe de portocaliu, magenta, maro și piersică, coral pal și cărbune, gălbenele și trandafir prăfuit, gândește-te cum să înnobilezi masa cu o selecție în ton de pahare de Cristal Zwiesel. Garantăm savoarea extraordinară a vinului roșu, companion perfect al rețetelor tomnatice.

Transformă toamna în sursa ta de inspirație pentru ACASĂ cu propunerile SENSODAYS

Amintind de rețete de savurat toamna, gândește-te și la varietatea de abordări prin care pot fi gătite și lasă-te inspirat de multitudinea funcțiilor speciale ale cuptoarelor de la Teka, Franke, Bosch.

În aceași idee, printre borcane de zacuscă, arome de plăcinte cu dovleac sau măr și scorțișoară e momentul să te orientezi către ciorbe și tocănițe delicioase și să profiți din plin de ofertele Sensodays pentru cele mai interesante selecții de oale

Evident, gătitul este o chestiune de gust, în toate sensurile cuvântului. Cert este că seturile de vase de la cele mai renumite mărci din domeniu sunt realizate din materiale de înaltă calitate, oțel inox-idabil 18/10, sunt disponibile într-o mare varietate de modele și caracteristici și pentru toate tipurile de plite, inclusiv pentru cele cu inducție. Astfel fiecare poate avea vasele potrivite pentru propriul stil de gătit.

În loc să faci schimbări drastice, cum ar fi schimbarea vopselei întregii case, ia în considerare schimbări simple, dar cu efect WOW! Alege arome reconfortante ale odorizantelor pentru cameră sau aprinde lampa catalitică de la Maison Berger și-n felul acesta vă bucurați și de un ambient 100% igienizat, cu garantia eliminarii mirosurilor de gatit.

Așadar cu toamna afară și în suflet, îți dorim să obții combinații de căldură și confort, deoarece despre asta este vorba în acest sezon! Și nu uita că pe cât de stimulantă la nivel vizual și olfactiv este toamna, pe-atât de tactilă este invitația pe care ți-o lansăm și-anume de a ne vizita în show-room-ul SENSODAYS ca să alegi pe simțite tot ce te inspiră pentru ACASĂ.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays