Tranzacție - Altex intră pe nișa punctelor de încărcare a mașinilor electrice

Tranzacție - Altex intră pe nișa punctelor de încărcare a mașinilor electrice
scris 28 iun 2021

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, a semnat un parteneriat cu Axionet IoT, companie locală implicată în dezvoltarea rețelei regionale de puncte de încărcare a mașinilor electrice Polyfazer, cu circa 100 de stații în România, acord în baza căruia Altex va deveni acționar Axionet IoT cu o participație de 30%, urmând a contribui la extinderea rețelei de stații de încărcare a mașinilor electrice și furnizarea de servicii în domeniul energiei verzi pentru clienții interni și externi ai grupului.

Polyfazer, platformă pentru managementul procesului de încărcare a mașinilor electrice și hibride cu plug-in, este un proiect dezvoltat în România din 2017, având o valoare de piață estimată de circa 2 milioane de euro.

Altex a depășit anul trecut cifra de afaceri de 5 miliarde lei (peste 1 miliard de euro), de la circa 4 miliarde lei în anul precedent, bifând un profit net de 123,3 milioane lei (75,4 milioane lei în 2019).

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Numărul de angajați a urcat de la 3.546 la 4.043 persoane.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
magazine