Tranzacție: Auchan a preluat rețeaua OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine

Tranzacție: Auchan a preluat rețeaua OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2017

Auchan Retail România, subsidiara din România a grupului francez Auchan Retail, al 11-lea comerciant alimentar din lume, a preluat rețeaua de magazine OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În vară, retalerul a anunțat că va deschide până la sfârșitul anului primul său supermarket, în magazinul Bucur Obor, centru emblematic pentru comerțul bucureștean. 

Magazinele OK Supermarket sunt operate de familia Farr prin intermediul companiei Farr Group.

Rețeaua are 4 magazine, respectiv 1 în București, 2 în Otopeni și 1 în Balotești, conform datelor privind structura rețelei prezentate de magazinulprogresiv.ro

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 de magazine si aproape 350.000 de angajati.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Începând din acest an, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în statii Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
bucur obor