Unele fast-fooduri din SUA, inclusiv McDonald's, închid spații din interiorul restaurantelor, din cauza variantei Delta a coronavirusului

Unele fast-fooduri din SUA, inclusiv McDonald's, închid spații din interiorul restaurantelor, din cauza variantei Delta a coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Unele restaurante fast-food din SUA închid zonele interioare ale restaurantelor sau limitează orele de funcționare din cauza răspândirii variantei Delta a Covid-19, potrivit francizaților, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

McDonald's a închis temporar spațiile interioare ale restaurantelor în aproape toate locațiile SUA la începutul anului 2020, dar a redeschis 70% dintre acestea până luna trecută, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Lanțul global de restaurante a afirmat pe 28 iulie că este pe cale să deschidă aproape toate restaurantele până la Ziua Muncii - cu excepția revenirii la creștere a cazurilor de Covid-19.

Dar, săptămâna trecută, McDonald's i-a instruit pe francizați cu privire la măsurile pe care ar trebui să le ia pentru a-și închide din nou spațiile interioare în zonele în care varianta Delta se răspândește rapid, potrivit materialelor interne ale companiei văzute de Reuters.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

"Avem un sentiment mult mai profund al acțiunilor care fac diferența pentru siguranța echipelor și echipajelor noastre de restaurante", a declarat președintele McDonald's SUA, Joe Erlinger, în cadrul unei întâlniri de miercuri, potrivit materialelor.

În conferința telefonică de miercuri, directorii McDonald’s au recomandat francizaților să ia în considerare închiderea spațiilor interioare în comitatele unde cazurile de Covid-19 depășesc 250 la 100.000 de persoane în medie pe parcursul a trei săptămâni.

Materialele nu au specificat câte locații au închis spațiile interioare sau ar putea face acest lucru în curând.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Un francizat al McDonald's care operează mai multe locații a declarat pentru Reuters că trebuie să interzică accesul în spațiile din interiorul mai multor restaurante. Însă închiderile preconizate sunt mai puține decât numărul celor închise în primăvara anului 2020, când pandemia a lovit pentru prima dată Statele Unite.

"Monitorizăm îndeaproape impactul variantei Delta și ne-am reunit recent împreună cu francizații noștri pentru a sublinia protocoalele de siguranță existente, pentru a consolida prima abordare a oamenilor noștri și pentru a oferi actualizări privind creșterea cazurilor din țară", a anunțat McDonald's.

Înalți oficiali din domeniul sănătății din SUA au declarat vineri că numărul cazurilor de coronavirus din SUA continuă să crească pe fondul variantei Delta, care se răspândește rapid.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
fast-food
sua