VIDEO Prima fază a procesului de reconfigurare a Sun Plaza s-a încheiat. Noua zonă are 7 magazine

VIDEO Prima fază a procesului de reconfigurare a Sun Plaza s-a încheiat. Noua zonă are 7 magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2017

S Immo AG a anunțat că prima parte a procesului de remodelare a centrului comercial Sun Plaza s-a încheiat, urmând ca pe 23 martie să aibă loc deschiderea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noua zonă are 7 magazine cu o suprafață închiriabilă cumulată de 7 800 m2.  Primele lucrări de remodelare au dus la crearea unei noi galerii comerciale la nivelul -1. În plus, căile de acces către parcarea subterană și pasajul subteran care conectează mall-ul cu stația de metrou Piața Sudului au fost modernizate.

Procesul de reconfigurare a centrului comercial Sun Plaza a început în primul trimestru al anului 2016 și va fi finalizat în primul trimestru al anului 2018, centrul comercial urmând a fi extins cu 11.000 m2. 

Sun Plaza, deschis în 2010 în partea de sud a Bucureștiului, este printre cele mai mari din țară, are o suprafață de 81.000 metri pătrați și este închiriat integral.

Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal CITEȘTE ȘI Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal

S Immo AG este deținută de Erste Group și Vienna Insurance Group. Activează pe piața dezvoltărilor de locuințe, birouri, hoteluri și retail din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, România și Bulgaria, unde deține active imobiliare totalizând peste 1,7 miliarde de euro. Pe termen mediu, ținta companiei este să crească portofoliul cu 700 de milioane de euro, la 2,4 miliarde de euro. Investițiile planificate pentru acest an se ridică la 180 de milioane de euro, din care două treimi pentru achiziții în Germania.

În România, S Immo este prezentă din 2004, aici deținând și hotelul Novotel de patru stele, de pe Calea Victoriei,  precum și proiectul de birouri Sun Offices, de 10.000 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sun plaza
s immo ag