VIDEO Prima TV: De Crăciun vom cumpăra carne mai scumpă

VIDEO Prima TV: De Crăciun vom cumpăra carne mai scumpă
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2021

Bucatele de Crăciun vor fi mai scumpe anul acesta! Prețul cărnii de porc a crescut deja chiar și cu 2 lei pe kilogram, iar scumpirea va continua până la Crăciun. Totul este pus pe seama pestei porcine africane. Fermierii se plâng că multe animale s-au îmbolnăvit și le-au fost confiscate, iar pentru cele sănătoase, cheltuielile cu hrana și tratamentele au fost mai mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De Crăciun, un kilogram de carne de porc ar putea să coste și 20 de lei, spun fermierii. Aceștia s-au văzut nevoiți să crească prețul pentru că pesta porcină a făcut ravagii anul acesta, iar cheltuielile au fost uriașe, arată Prima TV.

În ciuda scumpirilor, însă, carnea de porc nu poate lipsi de pe masa de Sărbători. Oamenii spun că vor cumpăra mai puțină carne, dar neapărat românească.

Proleasing Motors, rezultate record la aniversarea de 20 de ani și planuri pentru noi investiții în dezvoltare sustenabilă și proiecte de modernizare CITEȘTE ȘI Proleasing Motors, rezultate record la aniversarea de 20 de ani și planuri pentru noi investiții în dezvoltare sustenabilă și proiecte de modernizare

Specialiștii estimează că, anul acesta, carnea de porc va fi mai scumpă, în medie, cu 20% față de anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
crăciun
carne