Vinul zilei: un Prosecco "ca la carte", considerat etalon în SUA. Un vin proaspăt, citric, cu arome florale, fructate și de pâine proaspătă, la care se adaugă un rest de zahăr care îi potențează fructul zemos. Cotat cu 90 puncte Wine Spectator

Vinul zilei: un Prosecco "ca la carte", considerat etalon în SUA. Un vin proaspăt, citric, cu arome florale, fructate și de pâine proaspătă, la care se adaugă un rest de zahăr care îi potențează fructul zemos. Cotat cu 90 puncte Wine Spectator
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 20 nov 2023

Vinul zilei, La Marca Prosecco Doc Treviso, este unul dintre cele mai apreciate și premiate branduri din lume. În 2007 a fost inclus de către Wine Spectator în Top 100 Wines of the Year, iar în 2015, vinul a primit distincția de “Cel mai popular vin spumant italian” în cadrul competiției Annual Restaurant Poll.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La Marca are în spate peste 50 de ani de istorie, tradiție care se continuă cu respect și pasiune și astăzi. Situată în regiunea Treviso, compania are 8 crame asociate, reprezintă 500 de producători locali și include aproape 13.000 de hectare de viță-de-vie. Strugurii produși aici dau anual vinuri de cea mai înaltă calitate. La Marca se consideră pe bună dreptate un ambasador veritabil al Prosecco și al regiunii Veneto peste tot în lume.

Vinul de astăzi, La Marca Prosecco DOC Treviso - Extra Dry, este un Prosecco de culoare galben pai deschis realizat 100% din struguri Glera. Amplu și complex ca arome, vinul dezvăluie în primul rând note olfactive florale, dar și fructate, în vreme ce pe palat aromele sunt mai delicate, în special florale. Degustați acest vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau cu preparate ușoare, din pește sau antreuri.

Dan Micuda: “Dacă vreți să vedeți cum arată un Prosecco ca la carte, care în US este considerat etalon, fiind cea mai vândută etichetă (acolo lumea cere “ un La Marca” nu “un Prosecco”) exemplarul de față este o ocazie de neratat. Fresh, citric, proaspăt cu arome de pâine proaspătă și un rest de zahăr care îi potențează fructul zemos, umple toate cavitățile palatinului cu mousse prietenos și savuros. Nu luați o sticlă, sigur nu o să vă ajungă…”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin