Vinul zilei: un cupaj roșu din Garnacha, Graciano și Tempranillo, cu arome de trandafir, fructe roșii, lavandă și condimente. Cotat cu 92 puncte Robert Parker

Vinul zilei: un cupaj roșu din Garnacha, Graciano și Tempranillo, cu arome de trandafir, fructe roșii, lavandă și condimente. Cotat cu 92 puncte Robert Parker
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 apr 2024

Vinul zilei, LZ 2022 Telmo Rodriguez, este un roșu echilibrat și frumos structurat, cotat de către Robert Parker cu 92 puncte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania Telmo Rodriguez este condusă de Telmo Rodriguez și Pablo Eguzkiza, parteneri de afaceri de aproape 30 de ani. Cei doi au început să lucreze împreună la familia Telmo din Rioja, în anii '80, după care au căutat și investit în parcele peste tot în Spania. 

Vinul de duminică, Telmo Rodriguez LZ 2022, este un vin roșu sec realizat din struguri Garnacha, Graciano și Tempranillo. Vinul scoate în evidență arome de trandafir, fructe roșii, lavandă și condimente pe final. Serviți acest vin la 14-16 grade Celsius, alături de preparate din carne albă, carne roșie sau alături de paste cu ros roșu.

Robert Parker: “LZ 2022 este în principal un vin fructat, tânăr și proaspăt, îmbuteliat fără a fi maturat în butoaie de stejar. Este un vin savuros, delicat, cu taninuri fine, frumos echilibrat.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin