Vinul zilei: un roșu cotat cu 95 puncte James Suckling și 94 puncte Robert Parker, cu arome de cireșe roșii, vișine și ceva tente de ierburi aromate, savuros alături de preparate din carne roșie

Vinul zilei: un roșu cotat cu 95 puncte James Suckling și 94 puncte Robert Parker, cu arome de cireșe roșii, vișine și ceva tente de ierburi aromate, savuros alături de preparate din carne roșie
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 mar 2024

Lanzaga 2019 de la crama Telmo Rodriguez este un cupaj roșu obținut din struguri Garnacha, Graciano și Tempranillo, cotat cu 95 puncte James Suckling și 94 puncte Robert Parker.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o istorie viticolă de peste 30 de ani, crama Telmo Rodriquez include astăzi 80 de hectare de viță-de-vie, lucrând cu peste 40 de varietăți de struguri originari din Spania. Telmo Rodriquez și Pablo Eguzkiza lucrează împreună de la începutul anilor '90.

Cei doi au adus schimbări semnificative în domeniul vinului spaniol. Dacă la începuturi se concentrau pe podgoriile vechi, astăzi ei fac și replantare.

Telmo Rodriguez Lanzaga 2019 este un vin roșu, un cupaj interesant de struguri Garnacha, Graciano și Tempranillo. Aromele de cireșe roșii și vișine se continuă cu notele de ierburi aromate, vinul scoțând în evidență taninuri pline și catifelate. Vă recomandăm degustarea lui la 16-18 grade Celsius, alături de aperitive pe bază de carne sau preparate cu carne roșie.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin