Whirlpool renunță la închiderea fabricii din Napoli și concedierea angajaților

Whirlpool renunță la închiderea fabricii din Napoli și concedierea angajaților
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2019

Fabrica din Napoli a producătorului de electrocasnice Whirlpool nu va mai fi închisă, iar angajaților li se garantează locurile de muncă, a anunțat Luigi Di Maio, vicepremier și ministru al Industriei, după negocierile cu firma americană, sindicate și oficiali regionali, transmite ANSA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Rolul strategic al Italiei a fost confirmat. Compania s-a angajat să găsească o soluție pentru a asigura continuitatea activităților și menținerea locurilor de muncă, ceea ce va garanta un viitor sustenabil pentru angajați", a declarat Gilles Morel, șeful Whirlpool pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) și vicepreședinte al companiei americane, potrivit Agerpres.

Restaurante din Eforie Nord și Eforie Sud, suspendate de Protecția Consumatorului. Probleme și pe plajă cu șezlongurile CITEȘTE ȘI Restaurante din Eforie Nord și Eforie Sud, suspendate de Protecția Consumatorului. Probleme și pe plajă cu șezlongurile

Luna trecută, Whirlpool a anunțat că va "reconverti" fabrica din Napoli și ar putea să o scoată la vânzare, decizia urmând să ducă la pierderea a aproximativ 410 de locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
whirlpool
fabrica napoli