Retailerul scandinav JYSK vrea să ajungă la 135 de magazine în România

Retailerul scandinav JYSK vrea să ajungă la 135 de magazine în România
scris 11 iun 2019

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România a anunțat că va deschide joi cel de-al 75-lea magazin din țară, în localitatea Huși, și vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani.

”Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care îl avem în România, de a ajunge la 135 de unități în următorii ani. JYSK Huși va fi cel de-al doilea magazin pe care îl avem în județ, unde suntem prezenți din 2017, când am inaugurat un magazin în Vaslui”, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România, arată news.ro.

EXCLUSIV FOTO Fostul constructor Conpref Carpați devine jucător în „cartierul milionarilor“. Pregătește un proiect imobiliar pe un teren la care a renunțat omul de afaceri Remus Bența CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Fostul constructor Conpref Carpați devine jucător în „cartierul milionarilor“. Pregătește un proiect imobiliar pe un teren la care a renunțat omul de afaceri Remus Bența

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.

Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.700 de magazine. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 75 de magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
magazine