Richard Parsons a fost numit președinte interimar al CBS

Richard Parsons a fost numit președinte interimar al CBS
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2018

Richard Parsons, fost CEO al AOL Time Warner, a fost numit președinte interimar al CBS, după ce Leslie Moonves a demisionat pe 9 septembrie în urma mai multor acuzații de comportament sexual neadecvat pe care le-a negat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Parsons face parte din comitetul director al CBS din luna aprilie, când vicepreședinta Shari Redstone a insistat privind fuziunea dintre Viacom și CBS, scrie News.ro.

„Avem un comitet deosebit și independent care este ferm în angajamentul de a servi intereselor tuturor acționarilor”, a spus Parsons marți, după ce a fost desemnat președinte interimar, citat de The Hollywood Reporter. „Cred că vorbesc în numele tuturor membrilor comitetului când spun că sunt nerăbdător să aflu mai multe despre oportunitățile CBS și cum putem ghida și susține creșterea companiei”.

Pokemon Go, care a creat isterie în vara anului 2016, dispărut din atenție de 2 ani - a treia cea mai rapidă ascensiune CITEȘTE ȘI Pokemon Go, care a creat isterie în vara anului 2016, dispărut din atenție de 2 ani - a treia cea mai rapidă ascensiune

CBS a anunțat marți că Bruce Gordon, fost CEO al NAACP, și William Cohen, fost secretar de stat în Apărare, părăsesc funcțiile de directori. Cohen și Gordon au fost membri ai comitetului de conducere din 2006, când CBS s-a separat de Viacom, devenind companie de sine-stătătoare.

În afara numeroaselor funcții deținute la Time Warner, Parsons a mai condus echipa de baschet Los Angeles Clippers și fost CEO al Dime Bancorp. El este și director al The Estee Lauder Companies, Lazard Ltd și The Madison Square Garden Co. și face parte din organizația Commission on Presidential Debates.

CEO interimar, după plecarea lui Moonves, a fost numit fostul COO Joseph Ianniello.

viewscnt
Afla mai multe despre
richard parsons
cbs