Sectorul construcțiilor a crescut în februarie cu 10,7%

Sectorul construcțiilor a crescut în februarie cu 10,7%
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2018

Lucrările de construcții au înregistrat în februarie o creștere de 10,7% față de aceeași lună a anului trecut, susținute de avansul lucrărilor de infrastructură, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ianuarie, față de aceeași lună a anului trecut, lucrările de construcții au înregistrat o creștere de 7,8%, scrie News.ro.

În februarie, față de aceeași lună a anului trecut, pe elemente de structură, s-au înregistrat creșteri la lucrările de reparații capitale cu 38,5%, lucrările de întreținere și reparații curente cu 22,6% și la lucrările de construcții noi cu 5,2%.

Ryanair lansează patru rute noi din București CITEȘTE ȘI Ryanair lansează patru rute noi din București

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a crescut la construcțiile inginerești cu 47,9% și la clădirile nerezidențiale cu 25%. Scăderi au fost la clădirile rezidențiale cu 35,5%.

Ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcții a crescut cu 6,9%.

În 2017, volumul lucrărilor de construcții a scăzut pe total ca serie brută cu 5,4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii
ins