SeedBlink a achiziționat Symbid, platformă olandeză pentru crowdinvesting

SeedBlink a achiziționat Symbid, platformă olandeză pentru crowdinvesting
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 aug 2022

Platforma românească de investiții pentru companii de tehnologie Seedblink a achiziționat Symbid, platformă olandeză pentru crowdinvesting.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două platforme susțin că au contribuit cu investiții de peste 110 milioane de euro în 250 de startup-uri.

EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare

Acordul urmează să extindă prezența Seedblink în Europa Centrală și de Est și țările Benelux.

Symbid a fost lansată în Olanda, în 2011. În primii zece ani de funcționare (până la sfârșitul anului 2021), a facilitat investiții în valoare totală de 35 de milioane de euro pentru mai mult de 180 de startup-uri cu acțiuni și titluri convertibile, dintre care 67 din sectorul tehnologiei.

În iunie, Seedblink a deschis un birou la Atena, pentru a complementa planurile companiei de extindere și pentru a-și continua creșterea.

În martie, platforma a deschis primul birou din străinătate, la Sofia.

CEO Tazz by eMAG: Ne propunem să trecem la următorul nivel CITEȘTE ȘI CEO Tazz by eMAG: Ne propunem să trecem la următorul nivel

SeedBlink este o platformă specializată exclusiv în startup-uri de tehnologie europene, de la faza de precapital inițial până la Seria B, fiind fondată de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, alături de antreprenorul Iulian Pădurariu.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
bulgaria