SRL-ul înființat de Consiliul Local Sector 3, împuternicit să achiziționeze o fabrică de prefabricate din beton

SRL-ul înființat de Consiliul Local Sector 3, împuternicit să achiziționeze o fabrică de prefabricate din beton

Primarul Robert Negoiță

scris 8 aug 2018

SC Administrare Active Sector 3 SRL, societate înființată de către Consiliul Local Sector 3, a primit mandat în vederea achiziționării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată la cinci milioane de euro + TVA.

Din expunerea de motive reiese că în baza unei hotărâri de consiliu din data de 17 iulie, președintele Consiliului de Administrație al societății Administrare Active Sector 3 SRL a primit mandat pentru demararea procedurilor în vederea unui proiect care să vizeze construcția de la zero a unei astfel de fabrici. Reprezentanții societății au arătat însă într-o adresă destinată primăriei că realizarea unei astfel de fabrici este un proces lung și complex, presupunând identificarea unui teren, achiziționarea de echipamente și angajarea de personal calificat, arată Agerpres.

Potrivit aceleiași surse, societatea Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 SA a făcut o ofertă de vânzare a unui poligon de prefabricate, în valoare de 8,3 milioane euro + TVA, ofertă ce cuprinde teren, construcții, echipamente depozitare, căi de acces. SC Administrare Active Sector 3 SRL a răspuns cu o ofertă de cumpărare neangajată în valoare de 4,6 milioane euro + TVA privind achiziționarea fabricii amplasată în Popești-Leordeni, pe Șoseaua de centură nr. 111.

viewscnt
Afla mai multe despre
negoita
primaria