Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului Walden cu privire la achiziția companiei românești de transport Alex Internațional Transport 94

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului Walden cu privire la achiziția companiei românești de transport Alex Internațional Transport 94
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 mai 2023

Un grup de lucru de drept societar și fuziuni și achiziții din cadrul SAA a acordat asistență juridică Walden Group - lider european în transport în domeniul sănătății - cu privire la achiziția societății target din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția companiei Alex Internațional Transport este în conformitate cu strategia Walden Group de a se extinde și de a-și continua creșterea în alte țări europene cu scopul de a utiliza cât mai bine referințele încrucișate către clienții existenți odată ce rețeaua pentru livrări directe către farmacii și spitale va prinde viață.

Alex Internațional Transport 94 S.R.L. este o companie românească de transport, specializată în transportul rutier de marfă.

Walden este un grup de companii cu o acoperire asigurată la nivel european de peste 5.000 de oameni în 12 țări.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Raluca Gabor (Managing Associate) și a inclus și pe Amanda Csaki (Associate), Tudor Ciambur (Partner) și Irina Caragea (Associate).

Pentru mai multe informații cu privire la această știre sau la serviciile oferite de firma de avocatură Stratulat Albulescu, va rugăm să o contactați pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
alex internațional transport 94