Stratulat Albulescu a acordată asistență juridică companiei Vectr Fitness, acționar principal al World Class România, cu privire la achiziția NEXTFITNESS & WELLNESS SRL

Stratulat Albulescu a acordată asistență juridică companiei Vectr Fitness, acționar principal al World Class România, cu privire la achiziția NEXTFITNESS & WELLNESS SRL
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 ian 2023

Achiziția NextFitness & Wellness SRL este în conformitate cu strategia Vectr Fitness de a crește numărul de cluburi de health & fitness cu facilități și servicii de înalta calitate, din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două cluburi NextFit situate în Timișoara și Dumbrăvița oferă condiții profesioniste de antrenament cu echipamente de fitness și cardio de ultima generație de la Technogym și o echipa puternică de experți în fitness, antrenori personali și instructori specializați de group fitness.

Vectr Fitness este parte a African Industries Group și acționar majoritar al World Class (www.worldclass.ro) - cea mai mare rețea de health & fitness din România, fiind primii care au introdus pe piață locală conceptul de cluburi de fitness moderne, în anul 2000 odată cu deschiderea primei locații din București. De atunci, compania și-a extins în mod organic rețeaua, numărând în prezent peste 40 de cluburi de fitness în toată țară și peste 65.000 de membri.

World Class oferă membrilor săi facilități și servicii de ultima generație, fiind un partener strategic pentru un număr mare de antrenori și creatori de programe de fitness internaționali, printre care și LES MILLS™ (cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume).

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Vectr Fitness a fost coordonată de Cristina Man (Partner) în strânsă colaborare cu Adrian Hlistei-Mureșan (Managin Associate), și a inclus o echipă extinsă de aproximativ 17 avocați, implicați în toate etapele tranzacției.

viewscnt
Afla mai multe despre
vectr fitness
world class romania