Târguri pentru firmele care vor să încheie contracte

Târguri pentru firmele care vor să încheie contracte
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2021

Mai multe târguri și expoziții au fost deja pregătite pentru luna octombrie cu oferte și contracte pentru oamenii de afaceri din diferite domeniiDetalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Serviciul este disponibil pe bază de abonament, la un cost începând cu 99 euro/lună sau plata în avans 12 luni 900 euro.

Pentru un acces rapid la informație, articolele sunt structurate pe domenii  de interes: Actualitate, Macroeconomie, Companii, Fiscalitate, Finanțe Personale, Bănci/Asigurări, Bursă și Fonduri de Investiți, Industrie, IT&C, Energie, Auto și Transporturi, Construcții și Imobiliare, Pharma și Sănătate, Agribusiness, Retail, Turism, Life, Oportunități, Opinii.

Abonații Profit Insider primesc și documentele pe baza cărora sunt redactate știrile exclusive, astfel încât au acces la  informație integrală.

Analizele, știrile exclusive, informațiile contextualizate și subiectele cu abordări personalizate sunt completate de secțiuni cu componentă utilitară puternică pentru întreprinzători, manageri și persoane care vor să se orienteze înainte de a lua decizii economice.

Secțiunea de Oportunități este un instrument pentru cei care caută parteneri de afaceri, vor să obțină contracte sau să intre pe anumite piețe, incluzând anunțuri și oferte concrete, cu detalii utile.

viewscnt
Afla mai multe despre
profit
insider
abonament