Tim Cook, directorul Apple, a fost recompensat cu 102 milioane de dolari în exercițiul fiscal 2017

Tim Cook, directorul Apple, a fost recompensat cu 102 milioane de dolari în exercițiul fiscal 2017
scris 28 dec 2017

Directorul general de la Apple Inc, Tim Cook, a beneficiat de o creștere cu 74% a bonusului anual pentru exercițiul fiscal 2017, în condițiile în care producătorul telefoanelor iPhone a raportat o cifră de afaceri și un profit net mai mari, transmite Bloomberg.

Potrivit informațiilor dezvăluite miercuri de Apple, bonusurile acordate lui Tim Cook în exercițiul fiscal încheiat la 30 septembrie 2017 s-au ridicat la 9,33 milioane de dolari. La acestea s-au adăugat un salariu de 3,06 milioane de dolari și beneficii în acțiuni în valoare de 89,2 milioane de dolari, ceea ce duce recompensele totale pentru exercițiul fiscal 2017 la 102 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Brașovul, pe primul loc în topul destinațiilor preferate de români pentru petrecerea Anului Nou. Unde se află Bucureștiul CITEȘTE ȘI Brașovul, pe primul loc în topul destinațiilor preferate de români pentru petrecerea Anului Nou. Unde se află Bucureștiul

Cei cinci adjuncți ai lui Tim Cook au primit și ei bonusuri de 3,11 milioane de dolari, ceea ce duce la beneficii totale de 24,2 milioane de dolari pentru fiecare, inclusiv salarii și acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tim cook