Tranzacție - SGS, cel mai mare furnizor de servicii de testare și certificare, se extinde în România. Compania a renunțat la piața locală în comunism

Tranzacție - SGS, cel mai mare furnizor de servicii de testare și certificare, se extinde în România. Compania a renunțat la piața locală în comunism
scris 19 oct 2021

Multinaționala elvețiană SGS, cel mai mare furnizor de servicii de inspecție, certificare și testare la nivel global, s-a extins în România, preluând afacerile locale ale francezilor de la IDEA TESTS.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

SGS a semnat un acord pentru achiziția IDEA TESTS, companie specializată în servicii de testare clinică, microbiologică și in-vitro pentru industria cosmetică, inclusiv a operațiunilor din România.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Fondată în 1999 de antreprenorul francez Benoit Latouche, IDEA deține centre de testare în Franța și România, având circa 80 de angajați. Anul trecut, compania a raportat venituri de aproximativ 6 milioane de euro.

Tranzacția este așteptată să fie finalizată în luna decembrie.

Înființată în 1878, SGS (fosta Société Générale de Surveillance) cu sediul la Geneva, este lider mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării produselor și serviciilor oferite de companii, având peste 93.000 de angajați și 2.600 de birouri în întreaga lume.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

SGS și-a lansat operațiunile în România în 1922 și a activat pe piața locală până în 1947. Compania a reluat serviciile locale în 1992, după o pauză de 45 de ani.

Subsidiara din România furnizează servicii de inspectie, certificare, verificare și testare pentru principalele sectoare economice și operează o rețea extinsă de birouri și laboratoare în cele mai importante orașe și porturi din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
sgs
sgs romania
idea tests
servicii inspectie
certificare si testare
preluare idea tests romania
achizitie