Trei noi chiriași în clădirile Timpuri Noi Square. Gradul de ocupare a depășit 90%

Trei noi chiriași în clădirile Timpuri Noi Square. Gradul de ocupare a depășit 90%
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2018

Companiile VWR International, A.G. Radio Holding și Zitec au semnat contracte pentru ocuparea unor spații de birouri ce se întind pe aproximativ 4.500 metri pătrați și se vor alătura celorlalte nume importante din domenii ca IT, servicii profesionale, FMCG sau servicii financiare, care ocupă deja spații în cele două clădiri din Timpuri Noi Square.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

VWR International, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de aparatură de laborator la nivel mondial, a ales Timpuri Noi Square pentru a-și deschide primul birou din România. Acesta va fi un centru de servicii care va deservi întreaga Europă și se va întinde pe 1.200 metri pătrați, în prima clădire a ansamblului. VWR International și-a început activitatea în noile sale birouri din România, în luna mai.

A.G. Radio Holding, care operează posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, a închiriat 1.200 metri pătrați în prima clădire a Timpuri Noi Square și va începe să emită live din studiourile aflate aici, în luna iulie.

VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro

Al treilea nou chiriaș este compania Zitec, lider pe piața de IT din România și specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și în servicii de digital marketing. Zitec ocupă 1.750 metri pătrați în cea de a doua clădire a ansamblului și a început activitatea în noul spațiu în luna aprilie.

Odată cu venirea noilor chiriași, intermediate de CBRE, numărul de angajați care vor lucra în birourile din cele două clădiri construite până acum în Timpuri Noi Square, va crește cu circa 1.000 de persoane, ajungând la un total de peste 3.000 de specialiști IT, ingineri și experți în domenii cheie.

În prima fază a proiectului Timpuri Noi Square vor fi dezvoltate trei clădiri a căror suprafață va depăși 50.000 metri pătrați de spații de birouri și spații comerciale. Primele două construcții, care se întind pe circa 33.000 metri pătrați, au fost deja finalizate și închiriate aproape integral. Cea de-a treia clădire va avea aproximativ 20.000 metri pătrați și va fi livrată în prima jumătate din 2019. 

viewscnt
Afla mai multe despre
timpuri noi square
vwr international
a.g. radio holding
zitec