Accesul pe plajele concesionate se va face cu rezervare, telefonică sau online. Șezlongurile trebuie dezinfectate înainte de a fi folosite de noi clienți

Accesul pe plajele concesionate se va face cu rezervare, telefonică sau online. Șezlongurile trebuie dezinfectate înainte de a fi folosite de noi clienți
scris 30 mai 2020

Accesul pe plajele concesionate se va face cu rezervare, telefonică sau online, numărul de persoane fiind limitat, având în vedere că șezlongurile trebuie așezate cu păstrarea distanței de doi metri între ele, conform normelor publicate în Monitorul Oficial. Șezlongurile și alte echipamente de pe plajă trebuie dezinfectate înainte de a fi folosite de alți clienți. Pe plajele neconcensionate, autoritățile locale sunt responsabile de evitarea aglomerației.

Certinvest lansează campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!” CITEȘTE ȘI Certinvest lansează campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!”

Potrivit ordinului pentru aprobarea normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile de operare a plajelor turistice, semnat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și de secretarul de stat Mircea Fechet de la Ministerul Mediului, publicat în Monitorul Oficial, între șezlongurile de pe plajă trebuie păstrată o distanță de doi metri, dacă acestea sunt utilizate de persoane care nu sunt din aceeași familie.

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații CITEȘTE ȘI „Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

De asemenea, administatorii plajelor trebuie să ia măsuri pentru a limita accesul în funcție de locurile disponibile, pentru a se evita aglomerațiile, să stabilească în mod clar culoare unidirecționale, de intrare/ieșire, să limiteze numărul de angajați care intră în contact cu publicul.

VIDEO Decesul lui George Floyd: Mai multe manifestații au izbucnit în mari orașe din Statele Unite în ciuda arestării unui polițist CITEȘTE ȘI VIDEO Decesul lui George Floyd: Mai multe manifestații au izbucnit în mari orașe din Statele Unite în ciuda arestării unui polițist

Accesul la plajă se va face după o rezervare, telefonică sau online.

FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților CITEȘTE ȘI FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților

Clienții vor fi serviți la locurile lor de pe plajă și se recomandă servirea de produse ambalate individual, iar angajații operatorului economic trebuie să poarte măști de protecție.

Totodată, zonele de lucru de pe plajă (scaunele sau turnurile salvamarilor) trebuie reamenajate, astfel încât aceștia să poată păstra distanța de minim 1,5 metri între ei.

Marii consumatori industriali de energie pot cere subvenții de stat pentru compensarea costurilor cu certificatele CO2. Bruxelles-ul a tăiat 1 an și 40 milioane euro din ajutorul de stat CITEȘTE ȘI Marii consumatori industriali de energie pot cere subvenții de stat pentru compensarea costurilor cu certificatele CO2. Bruxelles-ul a tăiat 1 an și 40 milioane euro din ajutorul de stat

Echipamentele de pe plajă (șezlonguri) vor fi dezinfectate după fiecare utilizare, înainte de a fi folosite de alți clienți. Totodată, trebuie asigurate substanțe dezinfectante pentru clienți pe plajă și la grupurile sanitare.

De asemenea, sunt interzise sporturile și activitățile de agrement pe plaje în alte locuri decât cele amenajate, iar acolo se desfășoară cu limitarea numărului de persoane care nu sunt din aceeași familie.

În cazul plajelor neconcesionate, autoritățile locale sunt responsabile pentru măsurile de evitare a aglomerației.

viewscnt
Afla mai multe despre
acces plaje
reguli plaje
se redeschid plajele