Accor deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi. Prima deschidere hotelieră în pandemie

Accor deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi. Prima deschidere hotelieră în pandemie
scris 17 iun 2020

Grupul AccorHotels își extinde rețeaua cu o unitate în București , în baza unui contract semnat în toamna anului 2018 cu cu Dentotal Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, proprietarii firmei de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect. Noua unitate, un hotel ibis Styles în centrul orașului, trebuia deschisă în luna aprilie, cum a anunțat anterior Profit.ro, dar va fi inaugurată săptămâna viitoare, în contextul pandemiei.

Investiția totală este de 10 milioane euro. Unitatea va fi operată de grupul francez Accor, care a cumpărat integral divizia de servicii hoteliere de la Orbis anul trecut.

În aprilie 2019, fondul de investiții Abris a preluat Dentotal Protect.

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București. Hotelul este operat tot de Accor.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

ibis Styles Bucharest City Center a fost ridicat acum pe strada Știrbei Vodă 146. Hotelul nou-construit va avea 152 de camere.

Un alt hotel ibis Styles este deschis în București împreună cu firma Construcții Erbașu, în cadrul unui acord de management.

Legendarul player muzical Winamp revine în 2019 CITEȘTE ȘI Legendarul player muzical Winamp revine în 2019

Anterior, frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel,  Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis