Orbis deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi

Orbis deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi
scris 14 feb 2020

Grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București, în baza unui contract semnat în toamna anului 2018 cu cu Dentotal Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, proprietarii atunci ai firmei de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect. Noua unitate, un hotel ibis Styles în centrul orașului, va fi deschisă în luna aprilie, conform anunțului postat printr-un mare afiș pe clădire.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În aprilie 2019, fondul de investiții Abris a preluat Dentotal Protect.

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

ibis Styles Bucharest City Center a fost ridicat acum pe strada Știrbei Vodă 146. Hotelul nou-construit, ce va fi inaugurat în luna aprilie, va avea 152 de camere, conform anunțului anterior.

Un alt hotel ibis Styles este deschis în București împreună cu firma Construcții Erbașu, în cadrul unui acord de management.

Legendarul player muzical Winamp revine în 2019 CITEȘTE ȘI Legendarul player muzical Winamp revine în 2019

Anterior, frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, parte din grupul Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel,  Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis