Fondul de investiții Abris a preluat Dentotal

Fondul de investiții Abris a preluat Dentotal
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 iun 2019

Fondul de investiții Abris a preluat firma de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect, deținută de Anghel și Bogdan Dogariu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Anul trecut, firma, cu 114 angajați, a avut afaceri de 78 milioane lei și un profit net de 6,6 milioane lei.

În toamnă a fost anunțat că grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București prin  semnarea unui contract de management cu Dentotal  Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, pentru un hotel ibis Styles în centrul orașului.

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

ibis Styles Bucharest City Center va fi ridicat pe strada Știrbei Vodă 146. Hotelul nou-construit, ce va fi inaugurat în anul 2020, va avea 152 de camere.

Un alt hotel ibis Styles va fi deschis în București împreună cu firma Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.

Legendarul player muzical Winamp revine în 2019 CITEȘTE ȘI Legendarul player muzical Winamp revine în 2019

Recent, frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, parte din grupul Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua Orbis cuprindea peste 420 de hoteluri Ibis Styles și 43.000 de camere în 45 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis