ANUNȚ Ce va fi cu pasarela din Mamaia, închisă de 3 ani

ANUNȚ Ce va fi cu pasarela din Mamaia, închisă de 3 ani

Sursa foto: Info Sud-Est

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2024

Pasarela din stațiunea Mamaia, nefuncțională de 3 ani, nu va fi redeschisă turiștilor în curând. După opt luni de la semnarea contractului pentru elaborarea documentației tehnico-economice, abia au fost depuse actele pentru obținerea avizelor, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasarela maritimă din dreptul Hotelului Victoria este închisă din anul 2021, în urma lucrărilor de înnisipare a plajei din stațiunea Mamaia care au îngropat o parte din obiectiv. În 2022, a fost efectuată o expertiză tehnică asupra construcției și au fost extrași piloții pasarelei de pe zona înnisipată, arată Info Sud-Est.

FOTO Alezzi confirmă că a cumpărat de la Martifer un proiect grandios în Mamaia. Nu va păstra însă planurile CITEȘTE ȘI FOTO Alezzi confirmă că a cumpărat de la Martifer un proiect grandios în Mamaia. Nu va păstra însă planurile

În iunie 2023, administrația locală a început elaborarea documentației tehnico-economice în vederea reabilitării. Contractul, în valoare de aproximativ 230.000 de lei cu TVA, a fost câștigat de o firmă din București, Mida Expert Proiect SRL, și are o durată de 24 de luni.

Pasarela maritimă a suferit mici reparații și în anul 2019. Atunci, Primăria Constanța, condusă de Decebal Făgădău, semna un contract în valoare de 70.000 de lei cu Polaris M Holding. 

Pasarela din stațiunea Mamaia, din dreptul Hotelului Victoria, a fost inaugurată în 2012 și construită cu aproximativ 1 milion de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasarela din mamaia
reabilitare