Aproximativ 14.000 de turiști au petrecut Ziua Națională a României în stațiunile prahovene

Aproximativ 14.000 de turiști au petrecut Ziua Națională a României în stațiunile prahovene
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2019

Aproximativ 14.000 de turiști au sărbătorit Sfântul Andrei și au petrecut Ziua Națională a României în stațiunile din județul Prahova, gradul de ocupare a locurilor de cazare pe Valea Prahovei depășind 90 la sută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor prezentate, luni, de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, aproximativ 96 la sută din locurile de cazare din stațiunea Sinaia au fost ocupate în week-endul de 1 Decembrie, gradul de ocupare în stațiunea Bușteni fiind de aproximativ 90 la sută. La Azuga, toate locurile de cazare au fost rezervate pentru sfârșitul săptămânii trecute, scrie News.ro.

EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut

"Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turiști și de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile și au avut de ales între un eveniment de muzică electronică desfășurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country într-un pub din stațiune și parada tradițională de 1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară și prezentare de tehnica militară", precizează un comunicat al APDT Prahova.

Conform estimărilor, numărul total al turiștilor care au petrecut Sfântul Andrei și 1 Decembrie în stațiunile din județul Prahova este de 14.000.

La sfârșitul acestei săptămâni, turiștii care vor să viziteze Prahova vor putea participa la lansări de târguri de Crăciun la Sinaia și Ploiești, în 5 decembrie, precizează sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
1 decembrie